Domnule Lucescu…


Astăzi ați declarat că pentru accidentul suferit vineri, 06.01 2012, vatmanul tramvaiului a fost vinovat. Vă pot înțelege gestul, dar nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vă pot înțelege pentru că, privindu-vă mâinile – nu sunt un fan care se poate lăuda că vă urmărește ori de câte ori are ocazia, îmi dau seama că sunteți un om energic, activ și impulsiv, aventuros câteodată și încrezător în propriile forțe.

Aveți o mare capacitate de adaptare și o ridicată versatilitate emoțională. Totuși, vă caracterizează și o oarecare nesiguranță, care vă face posesiv și vă crește impulsivitatea deja prezentă. Nu știu cum  și ce anume ați mai făcut în copilărie, deoarece internetul este plin doar de rezultatele avute în carieră, dar nu prea contează. Nu are rost să pierd timpul făcând cercetări. Păreți a fi ori copil unic ori cel mai mic dintre frați. Important este că remarc faptul că ați fost obișnuit să pârâți. Să arătați cu degetul spre ceilalți. Mai ales atunci când greșiți. Și, între noi fie vorba, nu este frumos. Nu este de dorit, mai ales din partea dumneavoastră, un om care poate fi luat drept model de mulți alții. Cel mai urât lucru pe care îl pot învăța copii este să nu-și asume răspunderea și, răsfățați fiind, să le pună în cârcă celor din jur toate relele făcute de ei. 
Să fiu bine înțeles. Nu pot spune acum cine a greșit sau din cauza cui a avut loc accidentul. N-am carnet tocmai pentru că mi-am dat seama că nu îmi place să conduc mașina, deci nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea. Sunt convins însă că poliția face cercetări și se va ajunge la o concluzie. Dumneavoastră vă reproșez faptul că ați început să acuzați un om care nu are puterea dumneavoastră și acuzele v-au ajuns în media. Vă reproșez că deși ați văzut multe și ați fost prin toată lumea nu ați învățat mai nimic pentru dezvoltarea personală proprie. Vă comportați într-un mod caracteristic lașilor. Un pic de demnitate de aveați, ați fi putut  spune tot ceea ce știți doar polițiștilor care se ocupă de anchetă. Și ați fi așteptat rezultatul, limitându-vă declarațiile la… fotbal. Dacă era vinovat vatmanul aveați ocazia să fiți generos și să-l iertați. Dacă erați vinovat dumneavoastră (este ceea ce cred, datorită gestului făcut astăzi), aveați ocazia să arătați că știți să vă asumați răspunderea – care nu prea seamănă cu cea de la bătutul mingii, care este totuși un joc. Dar nu ați făcut așa. Nu puteți să faceți așa ceva. Nu sunteți în stare de așa ceva. Domnule Lucescu, vă lipsesc multe din imaginea pe care o afișați.
Oricum, să aveți parte de sănătate și aveți grijă de inimă și de plămâni (informație dată de forma și mărimea unghiilor, fără nicio aluzie răutăcioasă), mai ales acum.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: