Un pic de relaxare cu Mobexpert


Cei de la Blogalinitiative şi Mobexpert au lansat o provocare: cum arată un birou ideal pentru cineva care scrie pe blog.

Ţinând seama că în prezent îmi împart locul de scris cu Toshi, mâţul meu care adoră să stea pe masă, simt că ar fi nevoie de o reamenajare.

Dacă ar fi să aleg, aş merge pe varianta de mai jos:

Este clar că nu ajunge doar biroul. Este nevoie de un spaţiu. Un spaţiu care să permită relaxarea, visarea, privitul în tavan sau la motanul care se ceartă cu cei care mai apar pe la televizor.

Spaţiul de lucru trebuie să fie aerisit. Plantele verzi trebuie să fie prezente. Computerul este o accesorie la ceea ce se lucrează. Prin blog sau prin reţele se transmit gânduri sau rezultate ca urmare a unui scop. Iar lucru nu înseamnă doar scris. Musai telefonul, imprimanta sau scanerul trebuie să se afle prin zonă. Dacă scriu noaptea voi avea nevoie de lumină – difuză totuşi. Şi da, scaunul trebuie să fie dintre cele mai confortabile.

Am găsit pe site la Mobexpert variante minunate de amenajări. De pe pagina lor de facebook mi-a atras atenţia gama Fill Evo  care se apropie foarte mult de ceea ce îmi doresc.

Mai rămâne de pus în aplicare… 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: