Casa de vis


Deoarece am fost provocat, ca mulţi alţii dealtfel, de către cei de aici să scriu despre casa de vis, hai să începem cu o fotografie, a cărei sursă este aici.

Da, casa mea de vis este un castel. Iar modelul este Nueschwanstein Castle. Cu siguranţă că amenajarea unui asemenea spaţiu nu poate fi creaţia unei singure persoane. Cu siguranţă însă vom găsi, din partea mea, un birou spaţios, în care să pot lucra în linişte. Biblioteca va avea spaţiul ei, în care culoarea lemnului, mirosul cărţilor şi confortul pe care îl vei putea simţi atunci când citeşti ceva într-un fotoliu să se împletească la fel ca într-un vis frumos. Spaţiile de relaxare şi joacă, pentru adulţi, copii şi pisici (!) vor exista şi ele, pe măsura ofertei construcţiei. Includem aici tot ceea ce înseamnă jocuri, de la go la alpinism interior. Va exista o cramă, cu vinuri spaniole, desigur. Sălile de cafea, cinema, dans şi jocuri pe calculator vor trebui să fie şi ele prezente musai…

Acum, că invitaţia de a scrie a venit şi din partea PiatraOnline.rovoi alege câte ceva de aici. În primul rând, aş construi o fântână în interiorul curţii, cam aşa. Pereţii bibliotecii ar trebui să fie aşa. Biroul va trebui să fie decorat aşa. Iar la sălile pentru servit micul dejun (ca pentru fiecare masă a zilei, vor fi cel puţin trei – pentru familie, pentru grup extins de prieteni şi oficial) aş folosi aşa ceva.

Am muncit cam mult, nu este uşor să amenajezi repede o asemenea „casă”… Iau o pauză şi mai vedem.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: