Simplemotiv-8


De la Blogalinitiative şi Plantina a apărut o provocare nouă: convinge un nehotărât că produsul 12Plante este unul special şi folositor sănătăţii sale.

cutie-12-planteHai să încercăm…

Dacă eşti nehotărât, înseamnă că până acum ai tot încercat ceva şi nu ai fost mulţumit. Poate că te balonezi şi nu ştii dacă este din cauza digestiei sau a stresului. Poate că ai probleme atunci când vrei să consumi anumite alimente sau băuturi. Poate că momentele în care te simţi tot mai obosit au devenit vizibile şi te deranjează. Şi culmea este că tot ceea ce ai încercat pâna acum chiar nu a avut efect!

Chiar nu ai motive să fii mulţumit. Nu este un secret că incidenţa depresiei la noi este mult mai ridicată decât la alţii. Cultural acceptăm inegalităţile sociale, punem accentul pe opinia grupului din care facem parte, suntem reticenţi la nou şi nu ne plac confruntările. Să ne mai mire că organismul ţi se inundă destul de des cu octopamină şi că te simţi timid? Că din cauza reajustării receptorilor serotoninei ai un sentiment de mizerie? Că ajungi să ai o atitudine de acceptare disperată datorită secreţiei masive de hormoni de stres? Nimic nu a mers şi nu mai ai încredere. Îmi dau seama că este greu să te conving. Te văd că eşti nemulţumit pentru că ai sentimentul că toată lumea încearcă să te stoarcă de bani…

Te-ai gândit însă că toate aceste căutări fac parte din drumul tău? Că toate aceste experienţe nu au făcut decât să te ajute să vezi şi să te convingă de ceea ce este bun sau de ceea ce nu este bun pentru tine? Priveşte podusul ca pe un dar apărut în calea ta. Măcar testează-l! Încearcă-l! Se spune că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă. Şi, conform principiului lui Matei, doar simpla alegere a ceva nou poate avea o influenţă benefică asupra ta.

(principiul lui Matei: Cui are i se va mai da iar cui nu are i se va lua şi bruma puţinului a ceea ce mai are; ia-ţi un moment şi gândeşte-te la sănătatea ta prin prisma acestei afirmaţii).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: