Despre terapia cancerului


Ideea acestei postări a venit de aici şi de aici. Prin 2008 am realizat un audiocament pentru susţinerea terapiei cancerului.  Am iniţiat colaborări cu medici şi psihologi care aveau acces direct la acest segment de bolnavi. Am primit doar reţinere şi, în cazul în care au luat produsul, nici un feed-back.

Aşa că după ce am citit paginile de mai sus am hotărât să ofer oricui doreşte şi vrea să facă mai mult decât face acum pentru el şi pentru familia lui acest produs. Atenţie! Se interzice comercializarea! 

La bază sunt cercetările soţilor Simonton, de la clinica de oncologie din Forth Worth, Texas şi cele ale lui Olivier Lockert, preşedintele Institutului de Hipnoză Ericksoniană din Franţa.
Folosind comunicarea multi-nivel, alternând recadrajul în 6 puncte pornind de la versiunea iniţială a lui Ernest Lawrence Rossi cu sugestiile directe, audiocamentul implică participarea totală – conştientă şi inconştientă la vindecare.

Recomandare mea este să fie ascultat de către bolnav la căşti, deoarece are mesaje diferite pentru cele două emisfere cerebrale, cel puţin 45 de zile, dimineaţa şi seara.

Stau la dispoziţia oricuii pentru detalii. Numai bine şi sănătate!

Reclame

3 răspunsuri to “Despre terapia cancerului”

  1. Interesant tratament 🙂

  2. […] De ce o înţeleg pe Olivia Steer? Pentru că odată cu dispariţia surorii sale din cauza cancerului a făcut o schimbare radicală în propria sa viaţă şi a familiei sale. Că a făcut-o instinctiv sau că a fost îndrumată, nu contează. A fost cea mai bună alegere pe care o putea face şi, se pare că funcţionează. Mai mult decât atât, familia îi este alături aşa că nimeni nu are dreptul să critice alegerea făcută. În acelaţi timp, Olivia ar putea să meargă – dacă nu a făcut-o deja – la un specialist care, pe baza genogramei să-i ofere consiliere privind riscul de cancer la care este expusă şi, cel mai important, ce oţiuni are în faţă. Exemplul Angelinei Jolie, despre care am scris aici, este cel mai bun. În final, ţinând seama de faptul că boala canceroasă are la bază un eveniment de stres negativ – care a apărut cam cu 18 lui înainte de depistare, terapia poate fi susţinută şi de psihologi. Am oferit aici un audiomedicament în acest sens. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: