Săptămâna 24.02-02.03


CERT

 

1. Trei zile

Atât le trebuie ruşilor să ajungă pe jos până la linia roşie. În condiţii ostile…

ukr

 

2. Partid cu iz de pere

… sau de palincă de pere

Domnul Tăriceanu s-a supărat. Şi din cauza asta a hotărât că este cazul, după ce în politică nu a făcut nimic până acum, să creeze un partid. Partidul Reformator Liberal (PeReLe). A considerat că trebuie să pună accentul pe cuvântul reformă deşi, în spiritul valorilor europene putea să îl denumească simplu: Partidul Liberal.

tarsad

Deziluzia faptului că nu a fost urmat de câţi se aştepta, este continuată acum. Vedem că pe pagina de FaceBook a partidului, creată de o anume doamnă Mona, au fost postate hărţi ale judeţelor cu îndemnul ca oamenii să se organizeze şi să comunice între ei.

Jenant. O asemenea mişcare se planifică. Oamenii din teritoriu ar fi trebuit să fi fost deja identificaţi iar în acest moment aceştia ar fi urmat să lucreze. Repet, să lucreze după un plan, nu după vechiul şi ineficientul principiu „Hai să facem ceva, poate merge”. Nu poţi lăsa iniţiative, chiar bine intenţionate, să se desfăşoare în voie. Nu de alta, dar în teoriile luării deciziei s-a demonstrat că pot apărea mai multe paradoxuri care ne duc la rezultate dezastruoase. Cel al lui Condorcet este doar unul. Domnule Tăriceanu, aţi auzit de numele ăsta? Se pare că nu. Vă doresc pensie politică plăcută!

 

Doc11_001

Doc1_001_edited-1

 

3. Hagi a ajuns la nivelul sfinţilor

Ponta-Papa5-680x484-680x401

Păi cum altfel? Primul nostru ministru, primit în audienţă la Papă, i-a dăruit acestuia, printre altele,  un tricou al lui Hagi, cu autograf. Cu alte cuvinte Papa, reprezentantul lui Dumnezeu, trebuie să ia act de faptul că mai există cineva pe planetă care îi este desupra: Hagi. Apreciez drept foarte neinspirată alegerea. Chiar dacă Papa este un fan al fotbalului, Hagi este un om. Tricouri cu autografe se dau puştilor pentru ca aceştia să le pună pe pereţi şi să viseze, în acea perioadă a vieţii lor, că vor ajunge ca idolul lor.

Ce ar trebui să facă Papa cu tricoul?!?!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: