Cum arată un escroc


Se spune că, după ce a primit Premiul Nobel pentru fizică, în 1918, Max Planck a început un turneu prin Germania, pentru a-şi prezenta teoria privind mecanica cuantică. Se pare că şoferul său a reuşit să înveţe pe de rost prelegerea iar la conferinţa din Munchen i-a propus profesorului să facă schimb, aşa, de variaţie. Când un profesor din auditoriu i-a pus o întrebare, şoferul a exclamat ceva de genul: „Nu-mi inaginam că îmi va fi pusă o întrebare la care până şi şoferul meu ştie să răspundă!”

Cam asta vedem în imaginile de mai sus. Un individ care se prezintă drept profiler politic şi care de la început, prin discursul său, ne spune că nu-şi asumă, nu cunoaşte şi ne arată că ţine o distanţă mare faţă de public, prin moderatoarea emisiunii. Vorbeşte de „cadrul fix” folosit de emisiunea de la HotNews. Nu este aşa. În limbaj profesionist se vorbeşte despre dispozitiv televizual. Este inacceptabil pentru cineva care spune despre el că urmăreşte viaţa politică să afirme că nu ştie ce format are o emisiune a unei agenţii de ştiri, care are ca invitaţi oameni politici.

Individul nu a spus nimic. A vorbit aproape 15 minute agăţându-se de câteva secunde dintr-o emisiune şi arătând că habar nu are de nimic din domeniu. Cine îi va da un contract va da de fapt banii pe minte. Va învăţa să nu mai arunce cu banii. Bineînţeles, dacă nu este vorba de spălare de bani.

P.S. – observaţi expresia de dispreţ de pe faţa individului la minutul 3.55, legată de lecţiile pe care le ia despre subiect precum şi scoaterea limbii – tot dispreţ, bătaie de joc, la minutul 12.51, atunci când vorbeşte de „modulul războinic” al doamnei Udrea. Escrocul jubilează, a fost băgat în seamă şi a prostit lumea. Zice el…

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: