Ascultati un om batran…


… mai bine de atat nici ca puteam la Campionatul europeande fotbal. Da, Anghel Iordanescu are dreptate. Sa fim multumiti ca am ajuns pana aici.

puiu-iordanescu

Pana astazi toata lumea spera in minuni. Ne placea sa radem de Tata Puiu cand ii vedeam imaginile in care pupa icoane. Si totusi, se pare ca asa cum era el, a fost singurul care nu a pierdut contactul cu realitatea. Nu meritam sa ajungem sa jucam. Suntem slabi. O stim si noi dar, asa cum ne-am invatat in societate, acolo unde toata lumea are in prezent cel putin o licenta, totul este sa incerci. Daca ai noroc, daca ai o pila sau convingi pe cineva sa-ti ofere ceva din mila, poti ajunge sa ai un serviciu. Un post foarte bine platit pentru ceea ce sti tu sa faci.

De ieri toata lumea este oripilata. Se vorbeste de salariile celor din Liga profesionista de fotbal, de faptul ca educatia, inclusiv cea sportiva, nu este  sprijinita de stat, de faptul ca `tricolorul plange`… Ultima expresie ii apartine Vasilicai Vlasceanu (!!!) o tanti necunoscuta, din Dambovita, pe care Realitatea TV a pus-o in legatura cu Mitica Dragomir pentru a comenta situatia (!!!!). Pai despre asta este vorba! Toata lumea, necunoscuti sau care au fost implicati fara sa faca nimic in fotbal, isi da cu parerea acolo unde nu se pricepe.

20160620_092709

Mai mult decat atat, comentatorii sportivi au mentionat de mai multe ori ca Tatarusanu este de vina. Nu vorbim de jocul unei echipe aici? Nici ca se putea o reteta mai buna pentru a descuraja pe cineva.

Hai sa incercam se ne vedem fiecare de treaba lui. Sa facem ceea ce spunem ca suntem pregatiti sa facem. Si poate asa se vor schimba in bine lucrurile…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: