A treia dezbaterea candidatilor la presedintia SUA


Iata ca a avut loc si a treia dezbatere dintre Hilary Clinton si Donald Trump. Rezultatele sunt prezentate mai jos:

dezbatere3_001

Fara nicio surpriza, se mentin diferentele din dezbaterile anteriaore, adica Clinton are valori mai ridicate fata de Trump dimensiunile agreabilitate si extraversie, iar cel din urma sta mai bine la constiinciozitate si deschidere.

Din acest motiv, s-ar putea spune ca dintre cei doi Trump este cel care poate avea o viziune pentru viitorul SUA. Clinton este in masura sa motiveze oamenii din jurul sau si sa actioneze rapid, cu mai multa usurinta decat contracandidatul ei. Totusi, din acest motiv se poate spune ca o vulnerabiliate a ei ar fi ca poate fi fortata sa ia decizii fara sa analizeze prea mult. Pe de alta parte, se pare ca Trump asa reactioneaza. Analizeaza si conceptualizeaza cu mai multa usurinta. In acelasi timp, este in masura sa planifice si sa urmareasca sistematic orice proiect. Oricat l-au comparat ai nostri cu Vadim Tudor este, se pare, alta persoana.

Este posibil ca Hilary sa castige, deoarece se face placuta cu mai multa usurinta. Dar daca ar fi sa gandim la rece, Trump este in masura sa faca schimbari majore, in sensul bun, atat pentru americani cat si pentru alte natiuni.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: